Elkészítés: A tészta hozzávalóit jól nyújtható tésztává összegyúrjuk.
Ha nem állna össze (nekem így jó volt), akkor tegyünk hozzá kevés tejet. 4 egyforma cipóra osztjuk, majd kinyújtjuk. 24×39 cm-es, margarinnal lekent tepsi hátoldalán egyenként kisütjük. Egy lap sütési ideje 7-8 perc (180 fokon), teljesen világosra sütjük.
A krémhez a tojássárgákat, a tej felét, a cukrokat, a kakaóport és a lisztet csomómentesre kikeverjük, majd hozzáadjuk a megmaradt tejet, és sűrűre felfőzzük. Ezután hozzá keverjük a margarint és a keményre felvert tojáshabot. A lapokat betöltjük a krémmel.
A mázhoz a tejszínt a csokoládéval felolvasztjuk, hozzákeverjük a margarint, és a sütemény tetejére simítjuk. 1 éjszakát a hűtőben pihentetjük, utána tetszés szerint szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.