Elkészítés: Az egyik zselatint három részre osztjuk. Az egyik részt 1 dl vízzel felforraljuk és hűlni hagyjuk.
SÁRGA: 3 tojáfehérjéből 3 evőkanál cukorral nagyon kemény habot verünk, hozzáteszünk 2 vaníliás cukrot, a tojássárgákat és a kihűlt zselatinos vizet. Kivajazott (nyitható) tortaformába öntjük, és hűtőbe teszzük.
BARNA: Ismét felforralunk 1 dl vízzel 1 adag zselatint, félretesszük. 3 db tojásfehérjéből 3 evőkanál cukorral nagyon kemény habot verünk, beletesszük a kakaót, tojássárgákat és a zselatint. A megszilárdult sárga rétegre öntjük, és hűtőbe tesszük.
FEHÉR: 1 dl vízben felforralunk 1 adag zselatint, félretesszük. A tejfölöket felverjük (szinte olyan kemény lesz, mint a tejszínhab), beletesszük a maradék 1 vaníliás cukrot és a zselatinos vizet, majd a megdermedt barna rétegre öntjük. Hűtőbe visszatesszük.
PIROS: A maradék zselatint elkészített málna- vagy eperszörppel (kb. 3-4 dl) felfőzzük vagy előírás szerint elkészítjük a piros tortazselét és kihűtjük. Amikor már dermedni kezd, a torta tetejére öntjük, hűtőbe tesszük.
A tortát késsel elválasztjuk a forma oldalától, levesszük róla a karimát, tálra tesszük (a tortasütő aljával együtt!), és megesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.