Elkészítés: A tojásokat szétválasztottam. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá vertem, hozzáadtam a tojássárgákat, tovább vertem. Ezután hozzákevertem az olajat, a joghurtot és a citrom levét, jól összekevertem, végezetül a sütőporral elkevert lisztet egy fakanállal beleforgattam.
Egy 20×30 cm-es tepsit sütőpapírral kibéleltem, a massza 2/3 részét beleöntöttem, egyenletesen elsimítottam. A maradék tésztához hozzákevertem a kakaóport, majd a sárga masszára csurgattam. A kisebb darabokra vágott nektarinnal és a szederszemekkel megszórtam a tésztát.
180 fokra melegített sütőben kb. 40 percig sütöttem (tűpróba!). Finom, gyors, könnyű, nyári sütemény.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.