Elkészítés: Egy tálban elkeverejuk az őrölt mogyorót a porcukorral. Közben kicsit meglágyítjuk a mikróban a vajat. A csokoládét gőz fölött, vagy szintén a mikróban megolvasztjuk.
Ha már egynemű és keverhető a csoki, hozzáadjuk a lágy vajat, és szépen elkevergetjuk, majd a cukros mogyoróhoz öntjuk a felmelegített sűrített tejjel egyetemben. Addig keverjuk, amíg teljesen krémszerű lesz.
Pillanatok alatt lágy és krémes keveréket kapunk. Csatos üvegbe töltjük, és a hűtőben tároljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.