Elkészítés: A padlizsánokat meghámozzuk, és kerek szeletekre vágjuk. A vizet felforraljuk a cukorral, a vaníliával, a fahéjjal, a csillagánizzsal, és forraljuk 3-4 percig, majd a padlizsánt hozzáadva 8 percig takarék lángon főzzük. Miután hagytuk kihűlni a főzővízben, szűrjük le, majd szárítsuk meg. A ricottát szitán áttörjük, összekeverjük a cukorral, az apróra vágott kandírozott narancshéjjal, majd a vaníliarudat hosszában kettévágva, a belsejétkikaparva hozzáadjuk. Majd jöhet az összeállítás. Egy szelet padlizsánt megkenünk egy réteg ricottával, amelyre ismét egy szelet padlizsán kerül, amit megkenünk Nutellával. A megmaradt padlizsánt is hasonlóképpen használjuk fel. Csokoládéreszelékkel vagy színes drazsékkal díszítjük. Lefedve, 3-5 fokon tárolandó.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.