Előkészítés: A sárgadinnyét megmossuk, félbevágjuk, magjait kikaparjuk. A görögdinnyét kettévágjuk, magjait kiszedjük. A sonkát vékony csíkokra vágjuk. A salátaleveleket leöblítjük, szárazra rázzuk.
Elkészítés: A sárgadinnye és a görögdinnye húsából kis golyókat vájunk ki – használhatunk karalábévájót, de egy kiskanál is megteszi. A dinnyegolyókat és a sonkát óvatosan összekeverjük. A salátaleveleket egy-egy tányérra helyezzük, és szétosztjuk rájuk a dinnyés-sonkát. Összekeverjük a mézet, a citrom levét, az olajat és egy csipetnyi sót. Az öntetet a tányérokra csorgatjuk, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.