Elkészítés: A főzés előtt 2-3 nappal előbb elkészítem a kovászos káposztát: öszevágom apró csíkokra a káposztát. Az üveg aljára 1 szál kaprot teszek, rá a káposztát. Beborítom egy vékony anyaggal (pl.géz), erre teszem a köménymagot, 4 evőkanál sót, 1 szelet kenyeret. Ezutan ugyanúgy készítem, mint a kovászos uborkát.
A székelykáposztához megpirítom a hagymát, a paprikát, a paradicsomot, majd a húst is. Sózom (kevés sóval, mert a káposzta is sós), meghintem pirospaprikával, ráteszem a káposztát, felöntöm vízzel, és kb. 3 órát főzöm. Tejföllel kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.