Elkészítés: A húst két cm-es darabokra vágjuk. A páclé hozzávalóit gépben összemixeljük, ráöntjük a húsdarabokra, jól elkeverjük velük, hogy azokat egyenletesen beborítsa, s a bepácolt húst egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.
A joghurttal jól összekeverjük a citromlevet, a jól megmosott, finomra vágott petrezselymet és a sót, s lefödve éjszakára ezt is behűtjük.
Másnap a húsdarabokat, az ugyancsak két cm-es darabokra vágott paprikát és a kis paradicsomokat váltakozva felszúrjuk hat nyársra, vékonyan megkenjük olajjal, s tizenöt percig, illetőleg míg a bárányhús megpuhul, faszénparázs fölött, vagy grillen forgatva megsütjük. Párolt rizzsel és joghurtmártással tálaljuk. A húsos fogásokhoz fűszeres szambalt kínálhatunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.