Elkészítés: A tortalaphoz a tojássárgáját kikeverjük a cukorral és 10 evőkanál vízzel. Hozzáadjuk a lisztet, a fél csomag sütőport, a darált diót, a végén pedig a felvert tojásfehérjét óvatosan beleforgatjuk. 24 cm átmérőjű tortaformában megsütjük.
Ha kihűlt a tortalap, a nyuszifüleket levágjuk (fényképen látható módon), természetesen vízszintesen is elvágjuk.
A krémhez a tejet a liszthez adjuk, gőz fölött sűrűre főzzük, kihűtjük. Közben a cukrot kikeverjük a margarinnal (ebből a díszítéshez
félreteszünk egy keveset), majd hozzáadjuk a diót, a rumot, a vaníliás cukrot és a főzött krémet. Összekeverjük.
Megtöltjük a tortát, és kívül is bevonjuk. A képen látható módon illesztjük a füleket a fejhez. Ezután már csak a díszítés van hátra. A félretett krémhez kakaóport szitálunk, összekeverjük. Ezzel és a tojásdrazséval kidíszítjük a tortát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.