Elkészítés: A tésztát felteszem főni.
Közben egy serpenyőben olívaolajon megfuttatom a felaprított hagymát és fokhagymát, hozzáadom aszeletelt gombát, a feldarabolt paprikát és paradicsomot. Sózom, fűszerezem a pirospaprikával, a feketeborssal és a zöldfűszerekkel, majd aláöntöm a bort, és 10-12 perc alatt megpárolom. Amikor kész, hozzákeverem a leszűrt tésztát és a felaprított olajbogyót.
Tálaláskor megszórom az aprított petrezselyemmel, valamint tejfölt kanalazok rá. Lehet még reszelt sajttal is megszórni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.