Elkészítés: A spagettit forró sós vízben kifőzzük. Az olajon megpirítjuk a felaprított hagymát, hozzáadjuk a Knorr Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal - kevergetve - felöntjük 3 dl hideg vízzel. Kevergetve felforraljuk, majd gyenge tűzön 2 percig főzzük. Hozzákeverjük a lecsöpögtetett, felaprított olajbogyókat és a lecsöpögtetett tonhaldarabokat. Összemelegítjük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd a tésztára kanalazzuk. Végül megszórhatjuk friss, aprított bazsalikomlevéllel és reszelt citromhéjjal, a citrom levével pedig enyhén megcsepegtethetjük.
Elkészítési idő: kb. 15-20 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.