Elkészítés: A combokat megtisztítjuk, megmossuk, besózzuk, hőálló tálba fektetejük.
Az olajat összekeverjük a fűszerpaprikával, sózzuk, borsozzuk, majd bekenjük vele a húst, és kicsit állni hagyjuk. Közben a lilahagymát és a fokhagymát megtisztítjuk, a lilahagymát négyfelé vágjuk, a fokhagymát egészben hagyjuk. A citromot forró víz alatt alaposan megsikáljuk, gerezdekre vágjuk.
A sütőt 220 C-fokra előmelegítjük, és a húst kb. 15 percig elősütjük. Ezután köré szórjuk a hagymát, a fokhagymát és a rozmaring- és kakukkfűleveleket, a húsokat átforgatjuk, a sütő hőjét visszavesszük 200 C-fokra, és további 15 percig sütjük benne a húst.
A paradicsomot megmossuk, négybe vágjuk az olajbogyókkal együtt a hús mellé tesszük, meglocsoljuk a borral, megszórjuk a majoránnával, visszatoljuk a sütőbe, és készre sütjük.
Köretnek sült burgonya illik hozzá. Ehhez megmosunk 80 dkg krumplit, villával megszurkáljuk, és a hús mellett, héjában megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.