Előkészítés: A hagymát meghámozzuk, összevágjuk. A fokhagymát áttörjük. A zellert megtisztítjuk, kisebb darabokra vagdaljuk. A babot lecsepegtetjük.
Elkészítés: A fűszeres vajat felolvasztjuk, megpároljuk benne a hagymát. Hozzáadjuk a fokhagymát, a zellert, és kevergetve megpirítjuk. Felöntjük a levessel, felforraljuk. A levesbe szórjuk a spagettit, és 10 percig főzzük. Két perccel hamarabb belekeverjük a babot és a borsót. Ételízesítővel és borssal ízesítjük. A paradicsomot megmossuk, kis kockákra vágjuk, és a levesbe keverjük. A petrezselymet leöblítjük, felaprítjuk, és tálaláskor a levesre szórjuk.
2024.11.29.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.