Elkészítés: Az apró kockákra vágott vöröshagymát az olajon egy kicsi sóval megpárolom. Amíg fedő alatt puhul a hagyma, addig a burgonyát és a sütőtököt megpucolom és felkockázom. A megpárolt hagymára először a sütőtököt teszem rá, majd 2-3 perc elteltével a felaprított burgonyát is. Párszor megkeverem, és az összenyomott fokhagymát is most adom hozzá. Így tutira nem fog megkeseredni.
Pár perc párolás után a zöldségeket felöntöm vízzel úgy, hogy ellepje őket. Sót és frissen őrölt borsot, késhegynyi gyömbért, ételízesítőt teszek a levesbe. A felnőtt verziónál ilyenkor kerül bele a csipet őrölt chilipaprika is.
Mikor megfőttek a zöldségek (kb. 20 perc), turmixolom őket, és kb. 3 evőkanál tejfölt keverek bele. Még egy kis forralás, és már tálalható is a levesünk.
Szárazon pirított kenyérkockákkal és egy kis tejföllel kínálom. Jó étvágyat mindenkinek!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.