Elkészítése: Daraboljuk fel a cukrozott narancsot és áztassuk be az alkoholba. Alacsony lángon olvasszuk fel a csokoládét és a vajat, míg egészen krémes és homogén állagú lesz. Keverjük ki a tojások sárgáját 10 dkg cukorral, adjuk az olvasztott csokoládéhoz. A tojások fehérjét verjük habbá 5 dkg cukorral, és óvatosan keverjük a masszához. Szitáljuk bele a lisztet, és óvatosan keverjük el. Öntsük kivajazott formába, szórjuk meg a narancsdarabkákkal, és közepes sütőben süssük 30-35 percet. Langyosan tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.