Elkészítés: A húst a tejben – 1 napig hűtőbe téve – áztatjuk. Elkészítés előtt szárazra töröljük, majd felszeleteljük és besózzuk.
A hússzeleteket evőkanálnyi olajon mindkét oldalukon fehéredésig sütjük, majd a szalonnaszeletekkel rétegezve visszahelyezzük az olajba. Kevés vizet aláöntve puhára pároljuk (legjobb kuktát használni).
Párolás után a húst kiszedjük, és a visszamaradó húslébe babérlevelet teszünk, forralva besűrítjük. A lisztet és a paradicsomlevet is hozzáadjuk, és pár percig együtt főzzük.
Közben megfőzzük a spagettit, olajjal kikent tűzálló tálba tesszük. Ráhelyezzük a megpárolt hús- és szalonnaszeleteket, és az egészre ráöntjük a paradicsomos ragut.
Sütőben alaposan átforrósítjuk, hogy az ízek összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.