Elkészítés: A tojásfehérjét 1 evőkanál cukorral kemény habbá verem. A tojássárgáját a maradék cukorral és a fél csomag vaníliás cukorral simára kikeverem. A tojássárgáját a kemény habhoz adom, és a liszthez keverem, amihez a sütőport korábban már hozzáadtam. A kész pépet csillagcsöves habzsákba kanalazom, és piskótaformákat alakítok ki a zsírpapírral bélelt tepsiben, egymástól 3 cm-es távolságra úgy, hogy az elejét és a végét jobban megnyomva nagyobb formát érjek el, míg a közepén vékonyabban nyomom. Így alakítom ki a klasszikus baba piskótaformát hullámosra. 180 fokos sütőben készre sütöm őket.
Ha kihűltek, akkor 2-2 darabot lekvárral összeillesztek, majd olvasztott csokoládéval, ecset segítségével megkenem őket. A kész süteményeket pirított mogyoróval megszóróm, és a végén behűtöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.