Elkészítés: A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, az így kapott omlós tészta kétharmadához hozzáadjuk a kakaóport . A barna tésztát két cipóra osztjuk. 1 világos és két barna lapot nyújtunk.
A túrókrémhez áttörjük a túrót, majd a tojássárgákkal, a vajjal, a porcukorral alaposan összekeverjük. A citrom héjával és levével ízesítjük, a tejföllel lazítjuk. A tojásfehérjékből habot verünk, majd a túróhoz adjuk.
A tepsit kivajazzuk, a kinyújtott világos lapot beleterítjük, megkenjük a lekvárral, rátesszük a barna tészta feléből nyújtott egyik lapot. A túrókrémmel rétegezzük, és ráhelyezzük a második kakaós lapot. 150 fokon megsütjük. Ha kihűlt, be lehet vonni csokimázzal (de nem létszükséglet, az is elég, ha szitáltok rá porcukrot).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.