Előkészítés: Az újhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A hússzeleteket vékonyra kiverjük.
Elkészítés: 1. Az újhagymát összekeverjük a mustárral, a ketchuppel, a cukorral, az ételízesítővel és a citrom levével. 2. A húst bekenjük ezzel a hagymás páclével, és egy tálba fektetjük. A maradék pácot ráöntjük, lefedjük, és egy éjszakán át érleljük a hűtőben. 3. Másnap a vajat felforrósítjuk, a húst lecsepegtetjük, és mindkét oldalát hirtelen megpirítjuk. Ráöntjük a páclevet, lefedjük, és lassú tűzön puhára pároljuk. Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.