Elkészítés: 1. A tejet a cukorral, a vajjal és egy csipet sóval felforralom. Amikor felforrt, leveszem a tűzről, és robotgéppel gyorsan belekeverem a lisztet, addig kevergetve, míg elválik az edény falától, majd hagyom kihűlni.
2. A tojásokat egyenként a langyos tésztába dolgozom, végül belekeverem a sütőport.
3. Bő forró olajba kanalanként beleszaggatom a tésztát, és aranybarnára sütöm. Papírtörlőre szedve a gombócokat lecsepegtetem, majd még melegen belehempergetem a cukros kakaóba, illetve fahéjba.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.