Az alap
A vajat, a feldarabolt étcsokoládéval vízgőz felett, vagy mikróban megolvasztjuk. Mikor már olvadt, elkeverjük benne a kakaóport, és félretesszük hűlni.
Az egész tojásokat a cukorral kb. 10 percig jó habosra keverjük. Ezután hozzákeverjük a vajas csokit. Végül a lisztet. Tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben 180°-on 20-25 perc alatt megsütjük. Nem kell túlsütni, úgy jó, ha egy kicsit "nyers" a belseje.
A krém
Míg sül a sütemény, elkészítjük a krémet.
1 csomag tejszín ízű pudingport elkeverünk 5 dl tejjel, majd közepes lángon megfőzzük. Ezután félrerakjuk hűlni.
Amíg hűl, a vajat és a porcukrot egy fakanál segítségével krémesre keverjük.
Miután kihűlt a puding, keverőgéppel átkeverjük, majd hozzáöntjük a vajas keverékhez. Simára keverjük, majd fakanállal hozzákeverjük az összetört Oreót.
Miután kihűl a sütemény, a tetejére kenjük a krémet.
Ezután vízgőz felett megolvasztjuk az étcsokoládét, majd miután egy kicsit kihűlt, ráöntjük a krém tetejére.
1,5-2 órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.