Elkészítés: A megtisztított és tökjüktől megszabadított gombafejeket helyezzük sütőtálra. Keverjük össze az ecetet, az olajat, a sót és a borsot, majd egy konyhai ecset segítségével kenjük meg ezzel a keverékkel alaposan a gombafejeket. Hagyjuk pácolódni min. 15 percig. Melegítsük elő a sütőt grill fokozaton kb. 180 fokra.
Ezután tegyük a gombákat az előmelegített sütőbe, és oldalanként süssük 5-6 percig, majd vegyük ki a sütőből, és töltsük meg a krémes fetával.
Amíg sül a gomba, keverjük össze a joghurtot az aprított rozmaringgal, a lime héjával és levével. A kaliforniai paprikákat vágjuk csíkokra, és pici olajon, kis sóval meghintve pároljuk meg néhány perc alatt. A paradicsomot és a lilahagymát karikázzuk fel.
A zsemléket vágjuk félbe, és egy serpenyőben néhány pillanat alatt pirítsuk meg a vágott felületüket, majd kenjük meg a fűszeres joghurttal.
Állítsuk össze a hamburgert: pakoljuk bele a salátát, a felszeletelt paradicsomot és lilahagymát, a sült paprikát, majd a fetával tötltött gombát, locsoljuk meg a maradék fűszeres joghurttal, helyezzük rá a kalapját, és frissen tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.