Elkészítés: A tésztához a lisztet a a cukorral, a sóval és a margarinnal elkeverjük. Az élesztőt rámorzsoljuk, beleöntjük a tejet és a kézmeleg vizet, ráütjük a tojást. Gyorsan jól kidagasztjuk, majd kb. 15-20 percig pihentetjük. Ezután kb. 8-8,5 dkg-os darabokra mérjük, ovális alakra nyújtjuk, megkenjük olajjal, majd rászórjuk a fahéjas cukrot, és szorosan felsodorjuk. Bevágunk az egyik oldalán kb. 2 centit, a másik oldalán félig bevágjuk, és tejesen visszahajtjuk. Sütőpapíros lemezre helyezzük, tojással megkenjük. 30-40 percig kelesztjük, majd ismét megkenjük tojással. 220 fokon sütjük kb. 13-15 percig, akkor jó, ha az alja már szépen megpirult.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.