Elkészítés:
Tészta: 6 tojásfehérjét 10 evőkanál vízzel kezdjük el felverni, majd 40 dkg (lehet kevesebb is) kristálycukrot adunk hozzá, és kemény habbá verjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját, 15 dkg darált diót, 20 dkg lisztet és megsütjük.
Krém: 1 vaníliás pudingot 3 dl tejben felfőzünk. 25 dkg margarint 25 dkg porcukrral kikeverünk, és a kihűlt főtt krémhez adjuk.
A tésztára kenjük a krém felét, majd 1 dl rum, 2 adag feketekávé keverékébe mártott négyzet alakú keksszel kirakjuk. Erre jön a krém másik fele.
Közben 2 zacskós tejszínt 4 evőkanál cukorral 2 db habfixálóval kemény habbá verünk, a krém fölé simítjuk.
Tetejére csokit reszelünk, vagy megszórjuk csokidarával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.