A tojások fehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a cukrot, a tojások sárgáját és óvatosan belekeverjük a lisztet is. A tésztát sütőpapírral borított tortaformába kanalazzuk, majd 170 fokra előmelegített sütőben készre sütjük, kb 30 perc alatt. Tűpróba!! A sütőpapírt lehúzzuk róla, majd ha kihűlt, háromba vágjuk.A tojások sárgáját csomómentesre keverjük a tejjel, cukorral, és a pudingporral. Sűrű krémmé főzzük, hagyjuk teljesen kihűlni.A habalapot verjük kemény habbá, a zselatint kb egy dl vízben keverjük el, és forráspontig melegítsük (nem kell főzni).A pudingos krémhez keverjük hozzá a habot, óvatosan keverjük össze és lassan csurgassuk bele a feloldott zselatint is, keverjük össze. Aki szereti itt beleteheti az előzőleg rumba áztatott mazsolát, én nem tettem.A krémmel töltsük meg a piskóta lapokat, úgy hogy a torta tetejére és oldalára is jusson belőle. Tegyük hűtőbe, pár órára vagy egy éjszakára.A díszítéshez szánt habalapból verjünk kemény habot, majd ízlés szerint a tetejét, és az oldalát is díszítsük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.