Elkészítés: A szokásos piskótámat megsütöttem 26 cm-es tortaformámban, már 2 nappal korábban.
Másnap a pudingból a tejjel sűrű pudingot főztem. A margarint kikavartam a porcukorral. Amikor a puding kihűlt, akkor összekevertem a margarinos krémemmel.
A kiviket cikkekre vágtam, a fagyasztott gyümölcsökből a szebb szederszemeket kivettem a díszítéshez, a többit összekevertem a kivivel.
A tejszínt nagyon kemény habbá felverem, 1/3-át félreteszem a hűtőbe.
A maradék tejszínhabba keverem a pudingos krémet, és beleforgatom a gyümölcsöket is.
Az alsó tortalapomat megkenem a lekvárral, a gyümölcsös tejszínhab felével befedem, erre jön a második tortalap, amit szintén bekenek lekvárral, a maradék krémet rákenem, majd a harmadik lappal befedem a tortát, és egy éjszakára a hűtőbe rakom.
Másnap a maradék tejszínhabbal és a félretett gyümölcsökkel díszítem.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.