Elkészítés: Először vajban megpároltam a nem túl kis kockára vágott sárgarépát, a zellergumótés a vöröshagymát. A darabos zöldségeket kevergettem, párolgattam, majd felöntöttem 1 pohár száraz fehérborral. Sóztam, borsoztam, tettem hozzá babérlevelet, kevés bazsalikomot, a darabolt paradicsomot, a fokhagymát és egy kiskanál kakukkfüvet.
Közben a lábszárakat megmostam, szalvétán megszárítgattam, sóztam, borsoztam és rászórtam egy citrom reszelt héját is. Lisztbe megforgattam őket, és óvatosan pirosra sütöttem mindkét oldalukat. Az óvatosságot úgy értem, hogy nem szurkáltam villával a húst, vigyáztam, hogy a mennyei leve ne folyjon ki.
Akkor áthelyeztem a zöldségraguval együtt egy vaslábosba, öntöttem rá zöldségalaplevet, és a sütőben majdnem 2 óra hosszat fedő alatt puhára pároltam (néha pillantsuk meg, ha szükséges, pótoljuk a folyadékot). Végezetül rácsavartam egy fél citromot, és megszórtam vágott petrezselyemzölddel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.