Elkészítés: A keksz felét ledarálom, a másik felét eltördelem.
A tejet, a cukrot, a rumaromát felteszem főni, belekeverem a kakaóport. Félrehúzom a tűzről, hozzákeverem a vajat, felolvadásig keverem, utána a darált, majd a darabos kekszet keverem hozzá.
Nedves konyharuhára teszem az ostyalapot, majd forrón rákenem a töltelék felét az egyik, majd a másik ostyalapra. 2-3 percet várok vele, hogy az ostyalap puhuljon. Szorosan feltekerem mind a kettőt, és fóliába tekerve hagyom kihűlni, majd a a hűtőbe teszem összeérni.
1-2 óra múlva 1 cm-es darabokra szeletelem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.