Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, majd óvatosan belekeverjük a kókuszreszeléket és a lisztet.
A tepsit kibéleljük sütőpapírral, majd az ostyalappal, és a tészta masszát ráöntjük. Előmelegített sütőben sütjük. Ügyeljünk a sütésnél, mivel hamar kész, hogy ki ne száradjon.
A krémhez a pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd hozzáadjuk a többi tejet, és kis lángon sűrűre főzzük az összedarabolt csokival együtt. Kihűtjük, és a kihabosított vajjal összekeverjük.
A krémet a kihűlt tésztára simítjuk és meghintjük kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.