Elkészítés: A gyümölcsöt feltesszük kb. 1,2 dl vízzel, csipet sóval, édesítjük, fűszerezzük a fahéjjal, szegfűszeggel, citromhéjjal. Forrást követően félrehúzzuk, hozzákeverjük a tejszínnel elkevert pudingport, egyet forralunk rajta.
Hideg vízbe állítjuk, hűtés közben pár csepp citromlével, és rummal ízesítjük.
Fogyasztás előtt a hűtőben érleljük 1-2 órát, hogy a fűszerek a gyümölcsöket kellőképpen átjárják.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.