Elkészítés: A 30 dkg cukrot, 30 dkg zsírt, 2 tojás sárgáját és a 2 csomag vaníliás cukrot jól kikeverjük, majd összegyúrjuk 80 dkg liszttel és 1 sütőporral. Apró golyókat formálunk belőle. Előmelegített sütőben megsütjük.
Amíg sül, elkészítjük a tölteléket: 20 dkg margarint, 3 dkg kakaót, 2 evőkanál lekvárt, 20 dkg cukrot és 1 rumaroma összekeverünk. A megsült golyókat kikaparjuk, a krémet a közepébe töltjük, kettőt összeragasztunk. Az összeragasztott tészta egyik felét málnaszörpbe mártjuk, a másik felét vízzel elkevert 2 tojássárgájába mártjuk, majd mindkét oldalát kristálycukorba forgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.