Simára keverünk 3 egész tojást egy evőkanál liszttel 10 dkg cukorral és 2 dl tejjel, majd felengedjük egy fél liter tejjel, amit 1 csomag vaníliával ízesítettünk, és tűzre téve állandó kevergetés mellett sűrűre főzzük, majd kihűtjük.
Kihűlés után 4 dl habbá vert (én 1 csomag vaníliás cukrot is teszek bele) tejszínnel dúsítjuk.
Egy üvegtál aljára 10 db babapiskótát rakunk, megöntözzük a rum felével (ha gyermekeknek is készítjük, az őszibarack levével) és sűrűn kirakjuk kockára vágott őszibarackkal, majd ismét krém jön, majd babapiskóta, újból krém és végül a tetejét őszibarackkal díszítjük.
Hűtőbe téve jól behűtjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.