Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, négy egyforma szeletre vágjuk, egyenként kissé kiverjük, szélüket bevagdossuk. Mindkét oldalukat megsózzuk, megborsozzuk. A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk, és cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A hússzeleteket a reszelt sajttal egyenletesen meghintjük, és a ráfektetünk egy-egy fél barackot. Ügyesen összehajtjuk (sok a töltelék benne, tehát göngyölni nem lehet), és hústűvel rögzítjük. Kipanírozzuk, azaz először lisztbe, majd felvert tojásba és végül zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban 8 -10 perc alatt aranybarnára sütjük. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük. Fölszeletelve, petrezselymes rizzsel kínáljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 773 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.