Előkészítés: A csirkemellet megmossuk, négy egyforma szeletre vágjuk, egyenként kissé kiverjük, szélüket bevagdossuk. Mindkét oldalukat megsózzuk, megborsozzuk. A barackokat meghámozzuk, kimagozzuk, és cikkekre vágjuk.
Elkészítés: A hússzeleteket a reszelt sajttal egyenletesen meghintjük, és a ráfektetünk egy-egy fél barackot. Ügyesen összehajtjuk (sok a töltelék benne, tehát göngyölni nem lehet), és hústűvel rögzítjük. Kipanírozzuk, azaz először lisztbe, majd felvert tojásba és végül zsemlemorzsába bundázzuk. Bő, forró olajban 8 -10 perc alatt aranybarnára sütjük. Papírszalvétára szedve lecsöpögtetjük. Fölszeletelve, petrezselymes rizzsel kínáljuk.
Munka: kb. 40 perc
Fogyasztható: kb. 40 perc múlva
1 adag: 773 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.