A pudingporokat, a lisztet, a kakaót és a sütőport összekeverjük. A tojássárgákat a porcukorral kikeverjük, mindezeket összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásfehérjék kemény habját. A tésztamasszát elfelezzük, és külön 2 piskótát sütünk.
A befőttet lecsepegtetjük, levét felfogjuk. A vaníliás pudingporokat kevés befőttlével simára keverjük, majd a többi befőttlével felfőzzük.
A barackokat vékony cikkekre vágjuk és a pudingos krémbe keverjük.
Mindkét lapot meglocsoljuk rummal vagy őszibaracklikőrrel.
A tésztalap köré több réteg alufóliából keretet hajtogatunk. A keretbe foglalt tésztalapra halmozzuk a barackos pudingot, és a másik lappal befedjük.
A zselatint az utasítás szerint feloldjuk. A tejszínt az apránként beleszórt vaníliás cukorral kemény habbá verjük. A zselatint hozzákeverjük, és a kemény habot a tésztára simítjuk. Hűtőbe tesszük, majd tetszés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.