Elkészítés: 1. A sajtos krémhez összekeverjük a krémsajtot 2 dkg pisztáciával, a fahéjjal, a vaníliás cukorral és a fél datolyákba töltjük. Megszórjuk a maradék pisztáciával.
2. A marcipános krémhez a marcipánt a likőrrel és 1 dkg kókuszreszelékkel összedolgozzuk. Szétosztjuk 7-10 egyforma darabra, kis rúddá sodorjuk, meghempergetjük a maradék kókuszreszelékbe, és a datolyákba tesszük.
3. A diós krémhez a diót összevagdaljuk, elkeverjük a tejföllel és a vaníliás cukorral. A datolyákba töltjük, és olvasztott csokoládéval bevonjuk.
4. A zöldfűszeres krémhez a juhsajtot szétmorzsoljuk, a datolyákba szórjuk a zöldfűszert, és rámorzsoljuk a sajtot.
5. A sonkás krémhez a sonkát vékony csíkokra vágjuk, megszórjuk reszelt sajttal és sóval, borssal, feltekerjük, és a datolyákba ültetjük.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 45 perc múlva
1 adag (6 darab): 523 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.