Elkészítés: A pennét forrásban lévő vízbe teszem, 10 percig főzöm.
A mozzarellát, a karavánt, a feta sajtot kis kockákra vágom. A tejfölt összekeverem a mustárral, majd zúzott fokhagymával ízesítem.
A kifőtt tésztát összekeverem a kockára vágott sajtokkal, meghintem parmezánnal, majd jól megforgatom a tejfölös-mustáros szószban. Az egészet kivajazott tepsibe öntöm, a tetejére reszelt trappistát szórok, majd a sütőben pirulásig sütöm.
Tálalhatunk hozzá még külön tálkákban tejfölös-mustáros szószt, ha valaki krémesebben szereti. Salátával tálalom. Egyszerűen isteni!! Jó étvágyat!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.