Elkészítés: A cukkinit, a póréhagymát, a sárgarépát és a paprikát szeletekre, a paradicsomot cikkekre vágjuk. A vöröshagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk.
A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon fehéredésig sütjük.
A vöröshagymát olajon megdinszteljük, rátesszük a gombát, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk és lepirítjuk.
A csirkemelleket tepsibe vagy tűzálló tálba helyezzük egymás mellé. Mindegyikre pirított gombát halmozunk, erre 1-1 szelet sonkát, majd 1-1 szelet sajtot teszünk. Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad és szép színt kap.
A zöldségeket kevés olívaolajon serpenyőben vagy grillen megsütjük, és a csirkemellel tálaljuk. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.