Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megfőzzük, krumplinyomóval áttörjük, és megvárjuk, míg kihűl. A vöröshagymát lereszeljük, 1 evőkanál olajon üvegesre dinszteljük. A húst összegyúrjuk a krumplival, a hagymával, a nyers tojással, a sóval és a borssal.
10 darab gombócot készítünk, majd baconbe göngyöljük őket. Egy tűzálló tálat kiolajozunk, belerakjuk a húsgombócokat.
220 fokra előmelegített sütőben 45-50 percig sütjük. Krumplipürével tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.