Elkészítés: Sűrűn megtűzdeljük a húst füstölt szalonnával.
A vajban fedő alatt megpirítjuk az apróra vágott hagymát, megforgatjuk rajta a húsdarabokat, hozzátesszük az ízesítőket. A borral felengedve puhára pároljuk. Ha a levét közben elfőné, egy kevés vízzel pótoljuk.
Amikor a hús már puha, mellérakjuk az egészben hagyott vagy cikkekre vágott gombát, és együtt még addig pároljuk, míg a gomba meg nem puhult.
Tálra helyezzük a felszeletelt pecsenyét, mellé kanalazzuk a gombát.
A pikáns ízű lekvárral és a mustárral ízesítjük a visszamaradt pecsenyelét, végül átszűrve ráöntjük a húsra.
Burgonyakrokettel a legfiomabb, de más körettel is tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.