Elkészítés: A vöröshagymát megfonnyasztjuk egy kevés olajon, hozzáadjuk a kockára vágott őzhúst, jól átpirítjuk, meghintjük pirospaprikával, borssal, liszttel és ételízesítővel, felöntjük kevés vízzel, és kb. 20 percig pároljuk, majd beletesszük a vegyes zöldséget. További 10 percig kevergetve főzzük.
Felöntjük vízzel, majd forrás után, ha már puhul a hús és a zöldség, belerakjuk a cukorborsót és a gombát.
Ha készre főztük, májgaluskát szaggatunk bele, amit a tyúkmájból, a tojásból, zellerzöldből és annyi darából készítünk amennyit felvesz. Amikor a galuska is megfőtt, tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.