Elkészítés: A ketchupot, a mézet és az összes fűszert jól összekeverjük. Beleforgatjuk a húsokat. Jól lehűtjük, közben néha megforgatjuk. Közben a rizst kicsi olajon megpirítjuk, majd a rizs mennyiségének kétszeres forrásban lévő vízzel felöntjük, majd betesszük 150 fokos sütőbe. Hagyjuk, hogy készre párolódjon. Egy serpenyőbe vizet és olajat teszünk, és beleöntjük a húsokat A PÁCLÉVEL EGYÜTT! Majd a húsokat puhára pároljuk.
2024.12.13.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.