Elkészítés: A kacsamellek zsíros részét szép kockásra vágdossuk, leszedjük a felesleges részeket. Olajban kb. 3 napig érleljük /1-2 rozmaring szállal, mert ez elszívja kicsit a vért, lehet pl. borjúmájnál is alkalmazni/. A ribizlit feltesszük annyi vízbe, ami pont ellepi. Főzzük puhára, majd paszírozzuk át. Kevés cukorral ízesítjük, ételsűrítővel sűrítjük. A krokettet készítünk. Ezt szilvával megtöltjük, majd henger formává alakítjuk, vagy kanál segítségével fánkokat is szaggathatunk belőle. Bő zsírban kisütjük. Ha megvan a mártás és a krokett, a kacsamellet kevés zsiradékon megsütjük. /Ehhez rostlapot ajánlanék, mert elég vastag. Ha valaki roston sütné, ott roséra kitűnően lehet sütni, ami szerintem finomabb. Ha a serpenyős megoldást választod, akkor szeleteld a melleket./ A kroketteket vagy fánkokat a tányér közepére teszed, mártással körbeöntöd, majd a szeleteket szépen ráhelyezed minderre. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.