Elkészítés: A rostélyost 4 egyforma szeletre vágjuk, meghintjük őrölt borókabogyóval, hozzáadjuk a babérlevelet, és annyi olajat öntünk rá, hogy ellepje. 2-3 napig a hűtőben érleljük.
A vajban sárgára pirítjuk a vöröshagymát, beletesszük a lereszelt uborkát, a felaprított kapribogyót és csirkemájat, a tárkonyt, a tárkonyecetet, a petrezselyem zöldjét, sóval, borssal ízesítjük. 10 percig pároljuk, felöntjük a borral, végül hozzáadjuk a mustárt, de már nem pároljuk.
A húst kivesszük a pácból, és mindkét oldalát magas hőfokon megsütjük. Porhanyós csak akkor marad, ha nem forgatjuk feleslegesen.
Sós vízben megfőtt spagettit és a fűszeres májas szószt tálaljuk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.