Elkészítés: A csirkemelleket bekenem ételízesítővel, borssal, lisztbe forgatom, majd hirtelen kisütöm, és egy olajjal kikent tepsibe teszem.
A padlizsánt megsütöm, majd lehéjazom, összevágom, majd vajat, ízlés szerint mustárt, sót, borsot, fokhagymát, lereszelt hagymát, pirospaprikát adok hozzá és leturmixolom. Pontos adagok nincsenek, mindenki ízlése szerint adagoljon.
A padlizsánkrémet a csirkemellekre kenem, felöntöm 1 dl fehérborral, meghintem parmezánnal, majd 200 fokos előmelegített sütőbe teszem, átsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.