Elkészítés: A palacsintatésztához valókat egy magas tálban, géppel jól összekeverjük, egy sűrű tejszínszerű tésztát kapunk. Kisütjük palacsintasütőben úgy, hogy csak minden 2. alá öntünk egy pici olajat (kb. 15 db lesz belőle).
A körtéket meghámozzuk, félbevágjuk, kicsumázzuk, és a borral, a cukorral és a fűszerekkel fedő alatt puhára pároljuk.
A palacsintákra 1 darab körtét rakunk, majd háromszögre hajtjuk, és a hagyományosan megfőzött pudinggal leöntjük.
Díszíthetjük csokidarával, tejszínhabbal, amit szeretünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.