Elkészítés: 10-12 db sós palacsintát sütök ki, lehetőleg tejjel, mert akkor lágyabb lesz a tészta, és nem túl vastagokat, nem is túl nagyokat, mert akkor könnyebb csavarni, tekerni töltéskor.
A töltelékhez a zöldségeket megpucolom, mindegyiket lereszelem egy tálba. Meghintem a sóval, és fűszerezem ízlés szerint.
Kevés olajon egy serpenyőbe teszem a keveréket, és közepes lángon megpárolom, amíg a levének nagy részét elveszti. Ezután ráütök 3 tojást (a képen csak 2 látszik, később tettem bele még egyet), és addig kevergetem, amíg a tojás meg nem sül. Ezután lehúzom a tűzről és langyosra lehűtöm.
A palacsintákat megtöltöm a zöldséges keverékkel, és vagy tekercset, vagy batyut formálok belőle. A tekercseket hagyományos módon lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatom, és bő olajban pár perc alatt kisütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.