Elkészítés: A tésztához előző nap kell hozzáfogni. A mézet és a kókuszzsírt megolvasztjuk. A tojások sárgáját a fél citrom levével és a gyümölcsök reszelt héjával, valamint a gesztenyemézzel együtt simára keverjük, a mézes keverékhez adjuk. Az összes hozzávalóval együtt simára keverjük, fóliával lefedjük, és a hűtőbe tesszük 1 éjszakára pihenni.
Másnap egyforma golyókat formálunk a tésztából, és sütőpapíros tepsibe sorakoztatjuk egymástól kicsit távol, mert sütés közben megnőnek.
Közepesen meleg sütőben aranybarnára sütjük.
A mázhoz a csokit feldaraboljuk, és a kókusztejszín kivételével egy mélyebb tálba tesszük a hozzávalókat. A tejszínt felforraljuk, majd a többi hozzávalóra öntjük, gyors mozdulatokkal simára keverjük, ezt kenjük a kihűlt puszedlikre, megszórjuk kókusszal. Hagyjuk száradni egy napot szobahőmérsékleten.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.