Elkészítés: A húst vágd kockákra, és 1 fej hagymával zsiradékon pirítsd meg. Szórd rá az egész borsot és köményt. Szórd meg pirospaprikával, öntsd fel vízzel, és hagyd félig megfőni. Ekkor sózd meg, és főzd tovább.
Ha már a hús majdnem puha, add hozzá a répát, a gyökeret (én csak hasábra vágva teszem bele), tedd hozzá a kockákra vágott krumplit és a zöldbabot (használhatsz fagyasztottat is, mindenképpen felaprítva add az ételhez), illetve tegyél még bele kaprot.
Amikor teljesen megfőtt a hús, adj hozzá még annyi sót, amennyit igényel, és tejföllel engedd fel. Én az elfőtt víz pótlására szánt vízzel keverem el a tejfölt, és azt adom hozzá. Lisztet nem teszek bele, elég sűrű lesz anélkül is.
Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.