Elkészítés: A kakaós tésztához a tojást kikeverjük a tejföllel, a cukorral, majd belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a kakaóport. A kókuszos tésztához a 6 tojásfehérjét keményre felverjük a kristálycukorral, majd belekeverjük a kókuszreszeléket. Kettévesszük a kakaós masszát. Az egyik felét tepsibe tesszük, hézagosan kanállal kókusz tésztapöttyöket teszünk rá. Befedjük a maradék kakaós masszával úgy, hogy a hézagokat is kitöltse, majd tűpróbáig sütjük. Ha megsült, keresztben kettévágjuk.
A krémhez a tojássárgát a cukorral, a liszttel, a tejjel, a vaníliával csomómentesre keverjük, sűrűre főzzük, majd kihűtjük. Ezután belekeverjük a habosra kikevert margarint. Az elkészült krémmel megtöltjük a tésztát.
Csokimázat készítünk a tetejére úgy, hogy a hozzávalókat a margarin kivételével gőz felett felmelegítjük, a végén hozzátesszük a margarint, de már nem melegítjük. Bevonjuk a süteményt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.