Elkészítés: A töltelékhez a vaníliás pudingport összekeverjük a 3 evőkanál cukorral, hozzáadjuk a tejet, és állandó keverés mellett addig főzzük, míg besűrűsödik. Hideg vízfürdőbe állítjuk, hogy kihűljön.
Közben elkészítjük a tésztát: a tojásokat a cukorral kikeverjük, hozzáadjuk az olajat és a vizet, ezt is összekeverjük, majd hozzáadjuk az átszitált sütőporos lisztet, a kakaót, és csomómentesre keverjük.
Kivajazott, kilisztezett tepsibe tesszük.
A túrót egy villával jól összetörjük, hozzáadjuk a tojás sárgáját, a 3 evőkanál cukrot, ezt is összekeverjük, és hozzáadjuk a kihűlt pudingot is. Habverővel jól összekeverjük.
Egy habzsák vagy zacskó segítségével a kakaós tésztát becsíkozzuk a pudingos, túrós masszával.
170 fokra előmelegített sütőben 40 percig (tűpróbáig) sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.